TEVREDEN KLANTEN

Het logo van het Zweedse bedrijf Vässla, dat elektrische scooters en steps maakt.

www.vassla.com

Vässla rekende op ons om hun volledige website naar het Nederlands te laten vertalen. Het was een leuke opdracht, met heel beeldende taal en grappige knipoogjes naar de mensen die lange files meer dan beu zijn.

Het logo van Ajusto, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in klusjes binnens- en buitenshuis.

www.ajusto.be

Artois Translations vertaalt maandelijks de nieuwste blogs van Ajusto en maakt zo ook Vlaamse gezinnen wegwijs in het klussen.

De cover van het boek "De kunst van de eenvoud" van Dominique Loreau.

Borgerhoff & Lamberigts

Als een kinderdroom die zich realiseerde, mocht ik het boek “De kunst van de eenvoud” van Dominique Loreau van het Frans naar het Nederlands vertalen. Het was een pittige uitdaging, want de Franse schrijfster heeft een wel heel bijzondere schrijfstijl, maar ik ben zo ontzettend trots op dit project.

Het logo van de vzw Bos+.

www.bosplus.be

Bos+ heeft een uitgebreid onderzoek gevoerd naar de voordelen van groen voor onze gezondheid. Artois Translations kreeg vervolgens de eer om dit onderzoek van het Engels naar het Nederlands te vertalen zodat de Vlaamse Overheid en Vlaamse gezondheidsinstanties nu actief aan de slag kunnen gaan met de voorstellen in het onderzoek.

Het logo van het Nederlandse domoticabedrijf 50five.

www.50five.be

50five is een Nederlands domoticabedrijf dat twee keer per jaar een magazine uitbrengt met de allerleukste nieuwtjes rond domotica. Voor 2020 wilden ze hun magazine voor de allereerste keer ook in België verspreiden, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. De Nederlandse versie verzorgden ze netjes zelf, maar voor de Franstalige versie rekenden ze graag op mijn team van Waalse marketingvertalers. Bekijk hier het eindresultaat!

Wilt ook u met mij samenwerken?

Neem dan gerust contact op met mij via e-mail of telefoon en dan bekijken we samen uw wensen voor de opdracht. Voor u het weet ontvangt u een gedetailleerde offerte met een gepersonaliseerde strategie.

Scroll naar boven